اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
حجت الاسلام مسیبی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) به ابعاد تربیت دینی و معنوی فرزندان توجه ویژه داشتند، گفت: آن بانوی والامقام مباحث تربیتی خود را هدفمند دنبال می کردند یعنی ایشان در تربیت فرزند سطح اعلی را می بینند و فرزندانی فهیم تربیت می کنند.
از میان معصومین(ع) شخصیتی که زندگی پر برکتشان به ویژه برای بانوان مسلمان همچون خورشید نورافشانی می کند، وجود مقدس حضرت زهرا(س) است که آشنایی با سخنان و سبک زندگیشان برای ما بسیار راهگشا خواهد بود به ویژه در سبک تربیت فرزند که در این موضوع خبرنگار ایکنا کرمانشاه با حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مسیبی، مدرس مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه طباطبایی(ره) کرمانشاه گفت وگویی داشته که شرح آن را در ادامه می خوانید.
پیش از آن که بخواهیم به این سؤال پاسخ دهیم بدانیم که خصوصیات و فضائل مربوط به ایشان شخصیت و شاکله یک زن کامل را ایجاد می کند که اگر بخواهیم از آنها یاد کنیم در بحث حجاب در گفتار، رفتار، حجاب پوششی، وفاداری، تعهد به زندگی به عنوان یک مادر و همسر و در کنار تمامی این فضائل حضور اجتماعی آن بانوی والامقام است که این بانو را شاخص و متمایز می کند.
در بحث نکات تربیتی حضرت زهرا(س) در تربیت فرزند اینکه، ایشان دانشگاهی را در خانه ایجاد کرده بودند که حاصلش تربیت چهار فرزند گرامیشان است. آن حضرت مربی فرزندان خود بودند و نمونه آن رفتار حضرت زینب(س) در ماجرای کربلا است که عمق تربیت معنوی حضرت زهرا(س) را به نمایش گذاشته است.
مهم ترین معیار تربیتی فرزندان، رفتار و گفتار والدین است به این منظور هنگامی که فرزند یک رفتار را از پدر یا مادر خود به شیوه عملی مشاهده کند بیشتر تأثیر می پذیرد و شیوه تربیتی حضرت زهرا(س) با عمل همراه بوده و ایشان با رفتار و انجام فضائل متعدد اقدام به تربیت و آموزش فرزندان خود می کردند.
حضرت زهرا(س) به ابعاد تربیت دینی و معنوی فرزندان توجه ویژه داشتند، آن بانوی والامقام مباحث تربیتی خود را هدفمند دنبال می کردند یعنی ایشان در تربیت فرزند سطح اعلی را می بینند و فرزندانی فهیم تربیت می کنند.
بُعد تربیتی حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد بسیار درخشان زندگی ایشان است و آنچه مادران و فرزندانشان را در امر تربیت بیمه می کند در عمل به سیره و رفتار عملی و علمی حضرت زهرا(س) است چرا که آن بانوی والامقام از همه جوانب به تربیت فرزندان خود اهتمام داشتند و به آن اهمیت می دانند.
حضرت زهرا(س) در تربیت دینی و معنوی کودکان که به مراتب مهم تر از جنبه های دیگر تربیتی است حساسیت بیشتری داشته اند چرا که هدف اصلی تربیت فرزند، حرکت به سوی عبودیت است و اگر بخواهیم نتایج تربیت صحیح را بررسی کنیم، در روز عاشورا امام حسین(ع) این حقیقت را بار دیگر بازگو کردند تا از این طریق بر حقانیت خود تأکید کنند و بدین منظور در این روز فرمودند: شهامت، آزادمنشی و کرامت خود را مرهون پاک دامنی و طهارت مادرم زهرا(س) هستم و عاشورا و آنچه از این روز در تاریخ ثبت شده محصول تربیت حضرت زهرا(س) بوده و ارکان اصلی این قیام با شیوه های تربیت حضرت زهرا(س) گره خورده است.
حضرت زهرا(س) یک اسوه و نمونه برتر بندگی و دارای مقام رفیع و ملکوتی اند که در عین زهد و بی اعتنایی به ظواهر زندگی چنان در تربیت فرزندان خود موفق بودند که امام حسین(ع) در خطبه روز عاشورا در کنار ارزش های متعالی بدان افتخار می کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}